Опсег на цена: Од до

Compare Listings

€97,400

Кревети: 2Бањи: 2m²: 84

Стан

1 месец ago

1 месец ago

Bed: 1Bath: 1m²: 52

Стан

Martin Despotoski

1 месец ago

€55,100

Bed: 1Bath: 1m²: 52

Стан

1 месец ago

Кревети: 3Бањи: 2m²: 127

Поткровје, Стан

Martin Despotoski

2 месеци ago

€147,300

Кревети: 3Бањи: 2m²: 127

Поткровје, Стан

2 месеци ago

Трособен Стан во Карпош 3

Љубљанска 6, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

Martin Despotoski

6 месеци ago

€115,000

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

6 месеци ago

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

Martin Despotoski

6 месеци ago

€110,000

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

6 месеци ago

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

7 месеци ago

€38,000

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

7 месеци ago

€10,000€100/m2

Двособен стан во Аеродром

Бул. Јане Сандански, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

Стојан Столев

8 месеци ago

€10,000€100/m2

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

8 месеци ago