Опсег на цена: Од до

Compare Listings

€10,000/месечно

Куќа во Пржино

Кавалска, Скопје, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

Martin Despotoski

11 месец ago

€10,000/месечно

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

11 месец ago

€60,000/месечно

Куќа во Пржино

Банско, Скопје, Македонија

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

Martin Despotoski

11 месец ago

€60,000/месечно

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

11 месец ago