Опсег на цена: Од до

Compare Listings

Трособен Стан во Карпош 3

Љубљанска 6, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

Martin Despotoski

3 месеци ago

€115,000

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

3 месеци ago

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

Martin Despotoski

3 месеци ago

€110,000

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

3 месеци ago

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

4 месеци ago

€38,000

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

4 месеци ago

€10,000€100/m2

Двособен стан во Аеродром

Бул. Јане Сандански, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

Стојан Столев

6 месеци ago

€10,000€100/m2

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

6 месеци ago

€760,000€3,200/m2

Луксузен дом со поглед на Скопје

Тодор Александров, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1000, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан

€760,000€3,200/m2

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан