Опсег на цена: Од до

Compare Listings

€10,000/месечно

Куќа во Пржино

Кавалска, Скопје, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

Martin Despotoski

9 месеци ago

€10,000/месечно

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

9 месеци ago

€60,000/месечно

Куќа во Пржино

Банско, Скопје, Македонија

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

Martin Despotoski

9 месеци ago

€60,000/месечно

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

9 месеци ago

€100€1,000

Lorem Ipsum

Аминта трети, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Бањи: 2m²: 100

Стан

€100€1,000

Кревети: 2Бањи: 2m²: 100

Стан

€760,000€3,200/m2

Луксузен дом со поглед на Скопје

Тодор Александров, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1000, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан

€760,000€3,200/m2

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан