Опсег на цена: Од до

Compare Listings

Трособен Стан во Карпош 3

Љубљанска 6, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

Martin Despotoski

2 месеци ago

€115,000

Кревети: 2Бањи: 2m²: 76

Стан

2 месеци ago

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

Martin Despotoski

2 месеци ago

€110,000

Кревети: 2Bath: 1m²: 85

Стан

2 месеци ago

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

3 месеци ago

€38,000

Bed: 1Bath: 1m²: 40

Стан

3 месеци ago

€10,000/месечно

Куќа во Пржино

Кавалска, Скопје, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

Martin Despotoski

4 месеци ago

€10,000/месечно

Кревети: 2Bath: 1m²: 100

Куќа

4 месеци ago

€60,000/месечно

Куќа во Пржино

Банско, Скопје, Македонија

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

Martin Despotoski

4 месеци ago

€60,000/месечно

Кревети: 3Bath: 1m²: 500

Куќа

4 месеци ago

€10,000€100/m2

Двособен стан во Аеродром

Бул. Јане Сандански, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

Стојан Столев

4 месеци ago

€10,000€100/m2

Кревети: 2Bath: 1m²: 150

Стан

4 месеци ago

€100€1,000

Lorem Ipsum

Аминта трети, Скопје 1000, Македонија

Кревети: 2Бањи: 2m²: 100

Стан

€100€1,000

Кревети: 2Бањи: 2m²: 100

Стан