Compare Listings

Нашите ексклузивни недвижнини

Одберете го вашиот нов дом

€760,000€3,200/m2

Луксузен дом со поглед на Скопје

Тодор Александров, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1000, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан

Истакнати
€245,000€1,800/m2

Стан на прв спрат во Аеродром

Jane Sandanski, Аеродром, Skopje, Municipality of Aerodrom, City of Skopje, Skopje Region, 1009, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Апартман

Истакнати
€1,900/m2

Модерен стан на Широк сокак

Kozara, Ushici, Bitola, Municipality of Bitola, Pelagonia Region, 7000, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Стан

Истакнати
€990,000€5,400/m2

Луксузна вила со базен

Todor Aleksandrov, Vodno, Centar, Skopje, Municipality of Centar, City of Skopje, Skopje Region, 1000, North Macedonia

Кревети: 4Бањи: 2m²: 1200

Куќа

Зошто ние, бидејќи нудиме најголем избор

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години.

Пребарувајте од секаде

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

Најголем број на агенти

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

24/7 Поддршка

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години.

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија.

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години

Барајте по градови

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години