| |  
 

Препорачуваме

Пилешки Прсти Поховани / en. Chicken Fingers Breaded
389,00 МКД
6,29 EUR
Додај во кошничката
Пиле печено цело Крупно (гратис багет од Пекара СП)
199,00 МКД
3,22 EUR
Додај во кошничката
Пинџур / en. Pindzur - traditional peper and tomato  meal
179,00 МКД
2,90 EUR
Додај во кошничката

 

Свински увијач / En. Pork Rolls
699,00 МКД
11,31 EUR
Додај во кошничката
Пилешки печени крилца
220,00 МКД
3,56 EUR
Додај во кошничката
Лазањи со Месо /en. Lasagna with Meat
349,00 МКД
5,65 EUR
Додај во кошничката

 

Вино розе SKOVIN Rose 750ml
225,00 МКД
3,64 EUR
Додај во кошничката
Букет со 1 антуриум, 2 рози и зеленило
700,00 МКД
11,33 EUR
Додај во кошничката
Кафе мелено Rio Caffe BRAVO Premium 200g
86,00 МКД
1,39 EUR
Додај во кошничката

ТоплотекаТоплотекаТоплотека
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
??????? ? ????? ?? ???????????!
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster