| |  
 

Слаткарница

КолачиТорти

Препорачуваме

Торта голема - Чоколатина
450,00 МКД
7,28 EUR
Додај во кошничката
Баклава шах со бадем и лешник од горе (cca: 70g)
500,00 МКД
8,09 EUR
Додај во кошничката
Баклава тригоно со ореви (cca: 50g)
350,00 МКД
5,66 EUR
Додај во кошничката

 

Баклава со урма (cca: 60g)
350,00 МКД
5,66 EUR
Додај во кошничката
Торта голема - Nestle
450,00 МКД
7,28 EUR
Додај во кошничката
Баклава плико со ореви (cca: 50g)
350,00 МКД
5,66 EUR
Додај во кошничката

ClubCardJolly TravelТоплотека
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
??????? ? ????? ?? ???????????!
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster