| |  
 

Цвеќара

БукетиКорпи

Препорачуваме

Букет со 1 крин и зеленило
350,00 МКД
5,66 EUR
Додај во кошничката
Букет со 3 орхидеи, 3 гербери, 3 рози , 4 хризантеми и зеленило
1.680,00 МКД
27,18 EUR
Додај во кошничката
1-на црвена роза
140,00 МКД
2,27 EUR
Додај во кошничката

 

Корпа со 3 орхидеи и хризантема
700,00 МКД
11,33 EUR
Додај во кошничката
Букет со 1 орхидеја, 1 роза , 1 гербер и зеленило
490,00 МКД
7,93 EUR
Додај во кошничката
Букет со 3 хризантеми и зеленило
420,00 МКД
6,80 EUR
Додај во кошничката

ClubCardJolly TravelТоплотека
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
??????? ? ????? ?? ???????????!
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster