| |  
 
Млеко - Млечни производи & Јајца Kашкавал Кашкавал кравји

 Кашкавал кравји

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 21 Страна: 1 | 2 | Следна »
 
Кашкавал ајдамер BMI Paladin - edam - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
399,00 355,00 МКД / Kg
5,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал ајдамер DMK Milram Edamer 40% - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
375,00 329,00 МКД / Kg
5,32 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал ајдамер LACTALIS - ЕДАМЕР ГЕРМАНСКИ - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр
369,00 МКД / Kg
5,97 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал ајдамер OSOGOVO MILK Edamer - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
349,00 339,00 МКД / Kg
5,49 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
КАШКАВАЛ АЈДАМЕР ЕКО ШАР (Р)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
331,00 МКД / Kg
5,36 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал гауда BMI Paladin Gouda - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
399,00 355,00 МКД / Kg
5,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал гауда OSOGOVO MILK Gouda - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
349,00 339,00 МКД / Kg
5,49 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал гауда Vindija Z BREGOV - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр
399,00 МКД / Kg
6,46 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
КАШКАВАЛ ГАУДА ВАИДЕГЛУК
 
345,00 339,00 МКД / Kg
5,49 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
КАШКАВАЛ ГАУДА МАЕСТРО 48%ММ 400ГР
 
133,00 МКД / Пар.
2,15 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР ВАИДЕГЛУК
 
345,00 339,00 МКД / Kg
5,49 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал кравји IDEAL SIPKA - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
357,00 349,00 МКД / Kg
5,65 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кашкавал кравји IDEAL SIPKA (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
361,00 МКД / Kg
5,84 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Кашкавал кравји IDEAL SIPKA (cca: 900g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
357,00 МКД / Kg
5,78 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,90 Kg
Кашкавал кравји Mlekara Rudine MALESEVSKI (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
365,00 МКД / Kg
5,91 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
 Прикажи по: Страна: 1 | 2 | Следна »
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster