| |  
 
Овошје & Зеленчук - свежо и сушено Овошје - свежо

 Овошје - свежо

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 27 Страна: « Претходна | 1 | 2 | 
 
Киви во канче / En. Kiwi in plate
 
104,00 МКД / Пар.
1,68 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Круша Абате / En. Pears Abate
 
Производ на мерење - приближна тежина !
173,00 МКД / Kg
2,80 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Круша Пакамо
 
155,00 86,00 МКД / Kg
1,39 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Лимони жолти / En. Lemons yellow
 
Производ на мерење - приближна тежина !
121,00 105,00 МКД / Kg
1,70 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Манго / en. Mango
 
299,00 МКД / Kg
4,84 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Мандарина / en. Tangarine
 
Производ на мерење - приближна тежина !
92,00 МКД / Kg
1,49 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Нектарини / En. Nectarine
 
104,00 МКД / Kg
1,68 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
ПОМЕЛО
 
150,00 МКД / Пар.
2,43 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Портокали / En. Oranges
 
104,00 МКД / Kg
1,68 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Тиква Печенка /En. Pumpkin
 
Производ на мерење - приближна тежина !
25,00 МКД / Kg
0,40 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Цитрони жолти /En. Grapefruits yellow
 
Производ на мерење - приближна тежина !
161,00 150,00 МКД / Kg
2,43 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Цитрони црвени /En. Grapefruits red
 
Производ на мерење - приближна тежина !
173,00 161,00 МКД / Kg
2,61 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по: Страна: « Претходна | 1 | 2 | 
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster