| |  
 
Овошје & Зеленчук - свежо и сушено Овошје - свежо

 Овошје - свежо

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 24 Страна: 1 | 2 | Следна »
 
Авокадо / En. Avocado
 
378,00 311,00 МКД / Kg
5,03 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Ананас / En. Pineapple
 
Производ на мерење - приближна тежина !
150,00 114,00 МКД / Kg
1,84 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Банани /en. Bananas
 
Производ на мерење - приближна тежина !
87,00 63,00 МКД / Kg
1,02 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Дуња / En. Quince
 
Производ на мерење - приближна тежина !
127,00 МКД / Kg
2,06 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко Ајдарет / En. Apple Ajdaret
 
Производ на мерење - приближна тежина !
69,00 35,00 МКД / Kg
0,57 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко ГРИНИ
 
109,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко Златен Делишес / En. Apple Golden Delicious
 
Производ на мерење - приближна тежина !
63,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко ЈОНАГОЛД
 
46,00 МКД / Kg
0,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко Муцо / En. Apple Muco
 
Производ на мерење - приближна тежина !
109,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко црвено делишес /En. Apple red delicious
 
Производ на мерење - приближна тежина !
63,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јаболко Чадел /En. Apple Chadel
 
Производ на мерење - приближна тежина !
109,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Јапонско јаболко / En. Fuyu persimmon
 
46,00 МКД / Kg
0,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Калинка /Еn. Pomegranate
 
Производ на мерење - приближна тежина !
109,00 МКД / Kg
1,76 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Киви - рефус / En. Kiwi
 
Производ на мерење - приближна тежина !
155,00 138,00 МКД / Kg
2,23 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Киви во канче / En. Kiwi in plate
 
104,00 МКД / Пар.
1,68 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по: Страна: 1 | 2 | Следна »
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster