| |  
 
Овошје & Зеленчук - свежо и сушено Зеленчук - свеж

 Зеленчук - свеж

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 40 Страна: « Претходна | 1 | 2 | 3 | Следна »
 
Краставица оранжериска /En. Cucamber
 
Производ на мерење - приближна тежина !
183,00 40,00 МКД / Kg
0,65 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кромид жолт /En. Onion yellow
 
Производ на мерење - приближна тежина !
35,00 31,00 МКД / Kg
0,50 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кромид млад /En. Onion green
 
17,00 12,00 МКД / Пар.
0,19 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Кромид црвен /En. Onion red
 
Производ на мерење - приближна тежина !
52,00 МКД / Kg
0,84 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Лук /En. Garlic
 
Производ на мерење - приближна тежина !
334,00 МКД / Kg
5,40 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Лук млад /En. Garlic green
 
22,00 17,00 МКД / Пар.
0,28 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Магдонос китка / en. Parsley bundle - Culinary Herb
 
48,00 17,00 МКД / Пар.
0,28 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Марула /En. Lettuce
 
40,00 МКД / Пар.
0,65 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Морков /En. Carrots
 
Производ на мерење - приближна тежина !
56,00 35,00 МКД / Kg
0,57 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Пашканат /En. Parsnips (cca. 0.3kg)
 
Производ на мерење - приближна тежина !
138,00 104,00 МКД / Kg
1,68 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,30 Kg
Пипер лут /En. Pepper hot
 
Производ на мерење - приближна тежина !
135,00 69,00 МКД / Kg
1,12 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Пиперки благи / En. Pepers
 
Производ на мерење - приближна тежина !
240,00 63,00 МКД / Kg
1,02 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Пиперки лути парче / En.Peppers hot piece
 
17,00 12,00 МКД / Пар.
0,19 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Праз / en. Leeks
 
46,00 МКД / Пар.
0,74 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Прокељ / En. Brussels sprouts
 
Производ на мерење - приближна тежина !
150,00 115,00 МКД / Kg
1,86 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по: Страна: « Претходна | 1 | 2 | 3 | Следна »
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster