| |  
 
Овошје & Зеленчук - свежо и сушено Зеленчук - свеж

 Зеленчук - свеж

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 40 Страна: 1 | 2 | 3 | Следна »
 
Бабура зелена /En. Bell peppers green
 
Производ на мерење - приближна тежина !
69,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Блитва / En. Mangel
 
Производ на мерење - приближна тежина !
29,00 23,00 МКД / Пар.
0,37 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Брокули /En. Broccoli
 
Производ на мерење - приближна тежина !
207,00 109,00 МКД / Kg
1,76 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Дајкон
 
46,00 МКД / Kg
0,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Домат модар /En. Aubergine
 
Производ на мерење - приближна тежина !
184,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Домат розев
 
Производ на мерење - приближна тежина !
130,00 86,00 МКД / Kg
1,39 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Домати /En. Tomatoes
 
Производ на мерење - приближна тежина !
138,00 81,00 МКД / Kg
1,31 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Доматина / En. Cherry tomatoes
 
355,00 МКД / Kg
5,74 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Ѓумбир /En. Ginger
 
Производ на мерење - приближна тежина !
219,00 МКД / Kg
3,54 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Зелка бела /En. Cabbage white (cca. 1.5kg)
 
Производ на мерење - приближна тежина !
40,00 33,00 МКД / Kg
0,53 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 1,50 Kg
Зелка црвена /En. Cabbage red (cca. 1.5kg)
 
Производ на мерење - приближна тежина !
52,00 49,00 МКД / Kg
0,79 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 1,50 Kg
Карфиол /En. Cauliflower
 
Производ на мерење - приближна тежина !
184,00 58,00 МКД / Kg
0,94 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Компир / En. Potatoes
 
Производ на мерење - приближна тежина !
37,00 35,00 МКД / Kg
0,57 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Компир млад /En. Baby patatoes
 
Производ на мерење - приближна тежина !
127,00 28,00 МКД / Kg
0,45 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Комплет за супа /En. Vegetables for Soup
 
35,00 МКД / Пар.
0,57 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по: Страна: 1 | 2 | 3 | Следна »
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster