| |  
 
Леб & Багет & Житарки & Тестенини & Пекарски производи Леб Леб традиционален

 Леб традиционален

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 12
 
ДОМАШЕН ЛЕБ УНИ ЛУКС
 
20,00 МКД / Пар.
0,32 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб UNI LUKS - бел сечен на парчиња
 
30,00 27,00 МКД / Пар.
0,44 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб UNI LUKS Селски 500g
 
30,00 21,00 МКД / Пар.
0,34 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб UNI LUKS со додатоци 300g
 
30,00 29,00 МКД / Пар.
0,47 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб ZITO LUKS - 7 Дена Свежина - бел сечен на парчиња 470g
 
32,00 30,00 МКД / Пар.
0,49 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб ZITO LUKS - бел ролован на парчиња 470g
 
29,00 27,00 МКД / Пар.
0,44 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб ZITO LUKS - полубел 400g
 
22,00 20,00 МКД / Пар.
0,32 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб ZITO LUKS домашен 480 g
 
27,00 25,00 МКД / Пар.
0,40 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Леб ZITO LUKS Сомун 350 g
 
23,00 МКД / Пар.
0,37 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
ЛЕБ БЕЛ МЛЕЧЕН ХАРТИЈА 450ГР ЖИТО ЛУКС
 
25,00 МКД / Пар.
0,40 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Лепиња UNI LUKS 240g
 
17,00 16,00 МКД / Пар.
0,26 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
ШАРСКИ ЛЕБ ПАКУВАН
 
25,00 20,00 МКД / Пар.
0,32 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по:
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster