| |  
 
Млеко - Млечни производи & Јајца Сирење Сирење овчо

 Сирење овчо

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 7
 
Сирење овчо LAZAROPOLE- рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
333,00 МКД / Kg
5,39 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење овчо MALESEVSKO - вакум (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
285,00 282,00 МКД / Kg
4,56 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење овчо OSOGOVO MILK Osogovsko - вакум (cca: 450g)
 
285,00 МКД / Kg
4,61 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,45 Kg
Сирење овчо OSOGOVO MILK Osogovsko - канта рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина !
287,00 МКД / Kg
4,64 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење овчо OSOGOVO MILK Osogovsko - кантичка 800g
 
235,00 МКД / Пар.
3,80 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење овчо ZDRAVJE RADOVO (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
287,00 МКД / Kg
4,64 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење овчо ZDRAVJE RADOVO во канта - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
295,00 МКД / Kg
4,77 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по:
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster