| |  
 
Букети

 Букети

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 12
 
1-на црвена роза А-1
 
140,00 МКД / Пар.
2,27 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 1 антуриум и зеленило А-4
 
490,00 МКД / Пар.
7,93 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 1 антуриум,2рози и зеленило А-7
 
700,00 МКД / Пар.
11,33 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 1 крин и зеленило А-12
 
350,00 МКД / Пар.
5,66 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 1орхидеа, 1роза, 1гербер и зеленило А-6
 
490,00 МКД / Пар.
7,93 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 1орхидеја,1 хризантема, 3 рози и зеленило А-10
 
840,00 МКД / Пар.
13,59 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 3 гербери и зеленило А-9
 
420,00 МКД / Пар.
6,80 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 3 орхидеи и зеленило А-5
 
560,00 МКД / Пар.
9,06 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 3 орхидеи, 3 гербери,3 рози,4 хризантеми и зеленило А-11
 
1.680,00 МКД / Пар.
27,18 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 3 хризантеми и зеленило А-8
 
420,00 МКД / Пар.
6,80 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 3 црвени и зеленило А-2
 
560,00 МКД / Пар.
9,06 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Букет со 5 црвени рози и зеленило А-3
 
840,00 МКД / Пар.
13,59 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по:
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster